War And Remembrance vzw

War And Remembrance vzw biedt een waaier van activiteiten omtrent militaire geschiedenis en heemkunde. Gezien onze thuisbasis het 
Menin Road Museum is, komt het thema Eerste Wereldoorlog natuurlijk uitgebreid aan bod, maar onze enthousiaste vrijwilligers doen 
er alles aan om ook de andere periodes van onze geschiedenis niet uit het oog te verliezen. 

Iedereen is steeds welkom op onze activiteiten. Wie echter lid wordt van de vzw krijgt tal van voordelen.

Nieuwjaarsdrink

U bent van harte welkom

Naar jaarlijkse traditie nodigen de bestuursleden van War And Remembrance vzw u graag uit om samen het nieuwe jaar feestelijk in te luiden met een hapje en een drankje. En naar al even goede traditie stellen wij u dan graag het nieuwe jaarprogramma voor.

Het wordt opnieuw een programma om van te smullen, met thema's die iedereen zullen weten te bekoren. We hebben het hele jaar doorspekt met interessante lezingen, cursussen en uitstappen. Het wordt opnieuw een heel druk jaar!

Dankzij de steun van onze sponsors kunnen we onze leden gratis de nodige hapjes en drankjes aanbieden. Hernieuw dus nog vandaag uw lidmaatschap! Stuur alle gegevens door naar [email protected] en schrijf het juiste bedrag over op ons rekeningnummer. U kunt ook ter plaatse uw lidgeld contant betalen.

Praktisch

Wanneer?
> zaterdag 20 januari 2018 vanaf 18u30

Waar?
> Menin Road Museum

Prijs?
> gratis voor leden
> € 5 p.p. voor niet-leden
Wie reeds het lidgeld voor 2018 heeft betaald, hoeft niets te betalen voor de nieuwjaarsdrink.
Ook wie bij aankomst op de nieuwjaars-voorstelling meteen het lidgeld voor 2018 betaalt, hoeft geen bijdrage te betalen voor de hapjes en drankjes.
Vlug je lidmaatschap vernieuwen dus!