War And Remembrance vzw

War And Remembrance vzw biedt een waaier van activiteiten omtrent militaire geschiedenis en heemkunde. Gezien onze thuisbasis het 
Menin Road Museum is, komt het thema Eerste Wereldoorlog natuurlijk uitgebreid aan bod, maar onze enthousiaste vrijwilligers doen 
er alles aan om ook de andere periodes van onze geschiedenis niet uit het oog te verliezen. 

Iedereen is steeds welkom op onze activiteiten. Wie echter lid wordt van de vzw krijgt tal van voordelen.

Omtrent WAR vzw

Wie zijn wij?

War And Remembrance vzw is een groep van enthousiaste vrijwilligers die graag bezig zijn met militaire geschiedenis. Wij willen daarom ook graag een 'educatief' aanbod op de markt brengen om militaire geschiedenis toegankelijk te maken voor iedereen. Het bestuur van de vzw bestaat uit een 9-tal enthousiaste medewerkers onder leiding van voorzitter Gregory Florissoone en secretaris Wim Decuyper. Wouter Feys is als coördinator verantwoordelijk voor de dagdagelijkse werking en de programmering.

Wat doen wij?

War And Remembrance vzw wil een zo ruim mogelijk aanbod van activiteiten aanbieden omtrent militaire geschiedenis. Wij organiseren lezingen, voordrachten, bezoeken, uitstappen, ... et cetera. We gaan ook steeds op zoek om geschiedenis zo toegankelijk mogelijk te maken.

Waarom lid worden?

War And Remembrance vzw staat open voor iedereen. U hoeft dus geen lid te worden van onze vzw om aan onze activiteiten te kunnen deelnemen. Wij bieden onze leden echter tal van voordelen:

  • korting op alle activiteiten die door WAR vzw worden georganiseerd
  • 3-maandelijks ledenblad WARtaal dat u per post wordt toegestuurd
  • uitnodiging naar de jaarlijkse Algemene Vergadering


Wenst u lid te worden? Klik dan HIER om alle informatie te krijgen.